Hjemmesider

Hvis din virksomhed skal have ny hjemmeside, er det vigtigt at være i gode hænder under hele forløbet. Vi tilbyder mange services, herunder design, Wordpress temaer, udvikling af Wordpress plugins, tekstforfatning og vedligeholdelse af hjemmesider.

Godt design giver god funktionalitet

Hos RAID er vi eksperter i at skabe gode brugeroplevelser. Derfor ved vi også, at det er vigtigt din hjemmeside er pæn og præsentabel, men samtidig også yder den funktion du vil have. Vi er med fra start til slut, og evaluerer løbende med kunden.

WordPress eller statisk side?

Når virksomheden skal have ny hjemmeside, er det vigtigt at gøre sig tanker omkring hvordan den skal vedligeholdes. RAID tilbyder opsætning og udvikling af sider i det populære CMS system WordPress, såvel som statiske sider. Kontakt os og hør hvilken løsning der passer jer.

Mobilvenlige hjemmesider

Som udgangspunkt udvikler RAID alle sider som responsive sider, der både virker godt på dine kunders computer, men endu vigtigere; også når de er på farten. Dine kunder vil have hjemmesider der fungerer, lad os vise dem den næste.

Fremhævet kunder

Polyteknisk Forening

Sammen med studenterforeningen ved Danmarks Tekniske Universitet har RAID genskabt foreningens hjemmeside i det populære open source system WordPress.

Klar til at høre mere?

Kontakt os for et gratis uforpligtende tilbud på din opgave

[email protected]
+45 89 88 19 99